Mys

Har precis duschat och tagit på mig myskläder! Igår va jag med Matilda och Frida. Vi åt Kina mat och sen slappa vi hos Matilda resten av kvällen. Idag tänkte jag få lite skolgrejjer överstökat - senare åker jag till min älskling och myser!


Något nytt


This makes me feel good

Kylan är påväg. Hatar vinter. Hatar att vara blek. Tänk om det kunde vara sommar året om? Vad bra man skulle må då


I miss you

I helgen var jag i Göteborg med världens bästa. Skönt. I veckan har jag inte några prov vilket är väldigt gött. Nu ligger jag i sängen och tänkte krypa ner i sängen med tanke på min sömnbrist den senaste veckan.... Dock fick Amanda körkort idag så hon och Helen var även här och fikade. I helgen kommer Frida också!


.

Hej hallo.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men tänkte bara säga att livet är i full gång och mycket har hänt! Har bland annat varit på coldplay som va fettttt! Mäktigaste jag sett på länge. Förra helgen va jag i Göteborg med Mattias och var bland annat på liseberg med fidde och Amanda! Nu har en vecka gått i skolan och just nu sitter jag i Mattias lägenhet och ska strax möta honom för att åka till... Ja gissa... Haha Göteborg mina vänner.


RSS 2.0