I WAS SO DIFFERENT

Jag kom nyss in efter en lång powerwalk i det fina vårvädret med musik i öronen som påminde mig om USA.
I torsdags hade jag en redovisning om mitt USA år på engelska lektionen. Jag gjorde min powerpoint dagen innan och jag tänkte inte göra så stor grej utav det hela. På något sätt så visste jag inte vart jag skulle börja. Det har hänt så mycket och jag skulle kunna prata hur mycket som helst om bara en bild. Jag gjorde iallafall en sammanfattning, men när jag väl stog där framme och pratade så kunde jag inte sluta. Det bara ploppade upp minnen och jag kunde seriöst stå där i en hel dag och tjata.

Ibland glömmer jag av att jag ens har varit iväg på ett utbytessår, nästan som om jag har lagt det bakom mig. Ibland får jag ångest och börjar gå igenom massa bilder för att minnas saker och ting. Jag säger inte att jag har glömt allt, för självklart finns det alltid med mig och jag har lärt mig så mycket som jag har användning utav idag. Bara för att jag inte kan dela med mig utav saker och ting här hemma, dvs känslor, minnen och upplevelser med min familj och kompisar så blir det att jag förtränger det.

Innan jag åkte hem så rekomenderade min organisation att hålla kontakten med andra utbytesstudenter för att inte glömma saker. Vi är dom som egentligen förstår varandra. Det är så svårt att prata om mitt USA år med människor här hemma för jag vet inte vart jag ska börja och samtidigt har de svårt att förstå saker och ting.

Jag ska iallafall till Celina under påsklovet. En utbytesstudent ifrån tyskland som gick på min skola who ended up being one of my best friends. Iallafall, det ska bli skönt att träffa henne och få komma tillbaka till mitt "andra liv" ett tag.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0