EN LITEN DETALJ...

Jag höll tal om mitt smultronställe i retoriken om mitt rum. Då slog det mig att jag kanske inte har visat er denhär? Den betyder så sjukt mycket för mig och är så glad över att jag kom på idén. Den får mig jämt att le.


WHAT THE FUCK

Just nu har jag faktiskt lite svårt att svara på om det är höst eller vinter? Det är snart december och det är ännu ingen snö och det är än så länge plus grader? What the fuck? jag klagar inte.. Men vi har snart jullov och jag längtar faktiskt efter snön just nu. Imorgon är det 5 veckor kvar tills Jullov. Tror jag? GÖTT. Dessa 5 veckor kommer att bestå utav mycket FN, (vi ska ha fn rollspel). Jag ser även fram emot mycket. Ser ut att det kanske blir sälen med ett par sköna brudar? Samt kanske tyskland beroende på hur min plånbok ser ut, he he.
Nu ska jag göra franska. Sa jag att jag fick G på första franska provet??? Ha ha jag är fan bäst. I'M KINDA PROUD

Idag har det varit en bra dag. Fick mvg i ekonomi A och har bara en(!!) läxa tills imorgon. Rummet är städat och mamma är nöjd. fan vilka humörsvängningar jag har eller!!! what tha fuck lixsom. Förra veckan var jag förbannad som as. Ska nu försöka att vara glad. he heHAPPY BIRTHDAY

Grattis Amanda <3

Bild ifrån igår

.

Where do we go?
I don't even know,
My strange old face,
And I'm thinking about those days
It's too much

Jag känner att snart orkar jag inte mer. Jag har precis haft lov och nu har jag stress som fan. Jag måste prioritera bort ämnen och det är bland det värsta jag vet. Jag vill prestera så mycket som möjligt i alla, men det finns varken tid eller ork till det. Många slutar dyka upp till skolan för att de har antingen har gått in i väggen och stannar hemma för att liksom "catch up." Hur jävla nyttigt är det då att gå in i väggen när man är 18 år?  Alla går med nackspärr och just nu suger det ärligt talat. För det första blir jag så sjukt förbannad. Varför kan man inte planera en ungdoms skolgång väl? Istället för att få alla att må dåligt? jag skulle må så sjukt mycket bättre utan all denna stress. Min dag ser prettymuch ut såhär: Går upp 6, är i skolan, sover på bussen hem, kommer hem halv 5 - pluggar till 10. Vad roligt. Jag får också prioritera skola före träningar. Aja. I guess this is a part of growing up. Men fan vad det suger nu. Fuck school asså!!!!!!!


FRAMTIDEN

Det är många tankar kring framtiden just nu. Jag har absolut ingen aning om vad jag vill bli och det skrämmer mig lite. Många vet redan, men eftersom jag vill riktigt tänka igenom vad jag vill bli så vill jag upptäcka och se vad som finns för möjligheter. Jag vill göra något stort igen. Jag vill inte bli 70 år och ångra mig och tänka tillbaka.. varför gjorde jag inte det? varför? Jag flyttade till USA i ett år, vilket har gett mig en stor motivation till att göra något ännu större. Kanske college i usa? Jag vet inte. Jag vet ingenting just nu. Jag saknar inspiration. Jag ser upp väldigt mycket till min pappa och han är den som inspirerar mig mycket just nu för tillfället. Sitter och kollar lite studier utomlands online nu. Är det verkligen värt alla dessa lån måste ta? Det tror jag definitivt, men å andra sidan.. varför kan jag inte bara plugga i sverige och gilla läget att det är gratis? (typ). Det finns många funderingar kring detta, haha. Nej nu ska jag läsa lite ekonomi och sen lägga mig och drömma vidare. He he.

may the dreams of your past be the reality of your future
and the longer you wait for the future,
the shorter it will beGRAN CANARIA
höstlov

Nu är höstlovet strax över och jag har två prov som jag måste göra på måndag så min lördag kommer att bestå utav plugg.. kult. Anyways, jag har också varit i gran canaria med Sara. Vi har haft det riktigt bra med fint väder! Lägger nog upp lite bilder sen. Igår hade vi myskväll hos amanada.. Jag, Frida, Amanda, Matilda, Helen, Linus, Sebbe, Rikard och Pontus. Riktigt kul! Nu ska jag käka frukost!RSS 2.0