Svar på frågor

Postat av: Frida
Vad är de roligaste med hela resan till USA?
Att uppleva USA pa riktigt och traffa nya manniskor och bara fa borja ett nytt liv har!

Vad är det som har varit mest jobbigt?
Jobbigast har nog varit att anpassa sig till andras vanor.. vilket kanske inte later jobbigt men i vissa situationer blir det svart. Ocksa hur folk reagerar pa olika saker.

Alexandra
Hur lång tid tog det innan du började känna dig som hemma? Alltså när det kändes okej att till exempel gå och ta mat i kylskåpet utan att fråga!
Tror det faktiskt var pa en gang.. for nan manad sen kom jag hem ifran skolan och tog juicen och drack rakt ur.. och jag kom pa mig sjalv och tankte vad fan gor jag?? haha

Postat av: ci
kan det ha varit du som var med i den senaste frida tidningen? :)
Japp, det var jag! hahahHar utbytesåret (hittills) varit som du tänkt dig? Om inte, vad är det som har varit bättre eller sämre?

Nja, det var vall inte som jag hade tankt mig men det har varit bade positivt och negativt! Battre har vall varit att jag har fatt uppleva sa enormt mycket och lart mig sa mycket om mig sjalv..+ att jag har traffat sa manga bra manniskor har. Samre kanske har varit att jag har inte kommit overens med personer som jag trott jag skulle komma overens med mest och jag har varit med om daliga saker som jag verkligen inte hade planerat. Men totalt har det varit positivt!

Hur ser ditt drömliv ut om 10 år?

Om tio ar ar jag 28? Forhoppningsvis ar jag klar med skolan.. bor i ett fint hus och ha en fin pojkvän, bra jobb.. ha en lagenhet i frankrike, hus i california och ett i sverige.. haha

Tack för en jättebra blogg :)

Postat av: Fridak
Tänker du på engelska och i dollar? :)
Jag tanker och drommer pa engelska.. eller tex. Om man tanker i mitt huvud "fan va kallt det ar" "vad ar klockan" haha typ ;) da tanker jag pa engelska. Dollar blir lite svarare men jag tar allt x7 sa jag kan 7:ans gangertabell utantill, haha.

Postat av: Julia
Vad skulle du gjort annorlunda i början om du fick spola tillbaka tiden?
Hm, Jag vet faktiskt inte.. Jag tror jag har gjort allt jag kunnat och det ar mina val som har gjort det har året till ett sjukt bra år.

Och vad är ditt bästa tips till någon som åker iväg som utbytis nästa år?
Nagot som hjalpt mig enormt ar att ga med i sporter.. Volleyball, basketball, soccer.. Du traffar sa otroligt mycket folk och det blir typ after practice "let's go there and do this" blabla att tjejerna gor saker ihop efter games traningar etc.
Tiden gar ocksa sa otroligt fort sa ta verkligen vara pa tiden!! var ocksa oppen med att prova nya saker.

Har ni mer fragor.. fraga pa!Kommentarer
Postat av: mandy and helen

DU ÄR SÅ JÄVLA GRYM!

2011-05-02 @ 14:01:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0