SWEDEN LIFE

TIME FOR ME TO LET IT GO

Jag har nästan glömt hur busy mitt liv är här. Jag har knappt tid att sätta mig ner vid datorn och skriva ut det jag vill. Antingen är jag med mina kompisar eller jobbar(börjar nu imorgon.. hehe)

Celina har precis åkt hem (typ). Saknar att vakna och se hennes face varje :) nej men det har varit kul att hon har varit här och antagligen åker jag till berlin snart.

Det är så himla mycket just nu som jag vill göra och vill hinna med innan skolan... och på tal om skolan.. jag vill verkligen inte börja 2:an!!!! faaan jag har så sjukt mycket ångest just nu.

Jag vill också säga hur fint mitt liv är just nu! mår så bra utav att vara hemma faktiskt.

Igår var det fest hos becka för hon fyllde 18... och om en vecka är det min tur.. FY FAN vad GÖTT!
CELINA COUSIN BRO

Jag känner att jag knappt har någon tid att sitta och blogga längre. Jag har varit här i 2 veckor nu och det känns skönt faktiskt.. fast lite ovant. Jag saknar usa på många sätt, men det är så skönt att vara hemma igen. Jag älskar att få vara fri och inte behöva oroa sig hela tiden och alla dessa lame rules. Men som sagt, jag är så stolt över mig själv att jag åkte iväg ett år.. men det går så otroligt fort. Jag har fått så många frågor nu när jag kommit hem som "hur var det i USA? berätta lite nu" och grejjen är att jag vet inte vart jag ska börja. Det har hänt så otroligt mycket men jag har svårt att dela med mig om saker som har hänt där nere.

Hemma sverige är allt som vanligt. Jag hänger med mina bästa kompisar men bäst utav allt just nu är att celina är här :) hon har varit hos mig i en vecka och ska vara här i 2 veckor!Everything is pretty much the same

Det är så mycket som händer just nu. Jag är tillbaka i sverige och allt ser inprincip likadant ut här och mycket är detsamma. Det är lite ovant ibland och jag saknar att prata engelska..(!!) Vad gör jag nu? Jag spenderar most of my time with my friends family and work!!

Rest in peace

I fredags skålade jag för jag hade kommit hem..Vi alla skrattade och we had the best time ever. Kan inte fatta att efter ett telefonsamtal förändras allt.

Jag är så otroligt tacksam över att jag är hemma just nu med mina nära och kära.

Always on my mind;forever in my heart.. Rip David <3

RSS 2.0