SOMETIMES I FORGET

Då har två skoldagar gått.. och än så länge har det varit helt ok! Jag glömmer nästan bort att jag går med en annan klass nu men så fort jag ser mina gamla klasskompisar så känns det som jag ska gå på lektion med dom. Känns bra att jag har retorik med Anna iaf!! Jag tror när jag ser alla mina kära 93or tar studenten kommer jag väl inse.. Just nu känns det okej! Nu ska jag göra något vettigt!

I LOST YOU ONCE

Imorgon börjar skolan igen. SP2B. Jag har nu bestämt mig för att köra gärnet dom här 2 sista åren och sen får jag se vad som händer. Iallafall, sommarlovet är nu slut vilket är helt insane. Jag har iallafall hunnit göra en roadtrip i USA, kommit hem, celina var här i 2 veckor, stockholm, jobbat och sen vanliga kvällar med mina fina vänner. Den sista veckan har jag spenderat varenda dag med mina kompisar. Har varit väldigt behövligt eftersom det har varit många känslor denna vecka.. men som sagt.. I lost you once, I lost you twice.. and I'm ready to let go of any price.

Matilda 18!Laxbaugette!

Jag och frida tog en tur i regnet i hennes "bred last" byxor...


CAN'T BELIEVE THAT SUMMER IS ALMOST OVER

Dagarna i sommarstugan har varit så otroligt roliga och så välbehövliga. Jättefina kvällar med trevligt sällskap! Idag är det torsdag! I helgen ser det ut att bli mycket festade innan skolan börjar. På tal om skolan som börjar på tisdag? Just nu känner jag att jag verkligen_inte_orkar. 2 år kvar. Fan också. Tack Frida Amanda Matilda Sebbe Rikard för fina dagar i stugan iaf.
BEST PART OF BEING HOME

DAYS WITH MY IPHONE

what has faded is already lost

+ Nu har jag semester(!!)
+ Spenderar mån-ons i en sommarstuga med mina bästa vänner.
-  Skolan börjar snart


what the fuck?

Ända sen jag kom hem så har jag inte direkt varit dålig på att dela med mig utav mitt liv för sverige. Hehe. Nä inte riktigt men.. här är det i DN, Frida och en lokaltidning.. haha whuut??

Vet ni vad jag ska göra nu? Nu ska jag iväg och jobba. 7-12 och nu 16.30-21.30.

lite mera jag

Jag har bestämt mig för att fortsätta blogga. Det här ska bli min dagbok. Jag vill kunna gå tillbaka i arkivet och läsa. Jag vill se framåt och uppfylla mina drömmar. Jag har bockat av en dröm.. Ett år i USA. Vad blir det nu? Ja.. läs och se!
I DON'T KNOW WHICH WAY TO GO

I feel so torn. Jag känner att denhär bloggen var egentligen till att skriva om mitt år i USA och nu är jag hemma och skriver lite random inlägg lite då och då. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Jag kommer snart börja skolan och allt blir som vanligt igen. Samma rutiner.VAD_KUL_HEHE_.Nej med ärligt.. det händer liksom inget mer "spännande" längre. Så just nu känner jag mig ganska kluven om ifall jag ska ha kvar bloggen, eller dvs om jag ska sluta skriva eller inte. Just nu känns det som att jag inte har så mycket vettigt att säga. Jag är fortfarande i chock över att jag är i sverige.. och mitt USA år bara sprang iväg.. So let's make a deal..I'll write whenever I'm settled? Puss!

I miss NYC!


MY PAST WEEK IN PICS


Cider och kebabsallad med frida!


Fotboll med Johanna, Frida och Amanda!

Jobb....

Altanhäng med familjen!

18 ÅR !!!!!!!!

Igår fyllde jag 18!! och vet ni hur jag firade det? jo att ligga hemma och snora.. hehe. Nä men så farligt är det inte, jag har redan haft mitt kalas! Men iaf, just nu är jag sjuk och orkar inte jobba.. f*N.


RSS 2.0