I'M NOT PERFECT

Jag tankte jag skulle saga en sak innan jag gar och lagger mig.

Idag nar jag traffade min organsisation gick en tjej upp och pratade om sin vardfamilj och skulle saga vad hon var thankful for etc. Hon borjar med att saga "I'm not perfect, and they are not perfect.. but we found a way to make it possible" vilket inspirerade mig valdigt mycket.

Att komma till en helt ny familj och bo med i ett helt år är valdigt lärorikt, både negativt och positivt.  Jag har lärt mig sa otroligt mycket om mig själv under denna tid jag har bott med en ny familj med helt olika vanor än vad jag är van vid. Jo jag vet it's a part of the deal men liksom....Det jag vill säga är att(mest till dom som åker nu till sommaren, om någon läser) att det alltid inte kommer vara 100% perfekt. Man far anpassa sig och gora det bästa utav situationen. Det kommer vara blandade känslor under året.. eller så har det varit för mig. Det är vanligt att man tjafsar pga kulturkrockar och åsiker.. men somsagt; Jag är inte perfekt, och min familj är inte perfekt.. men vi har hittat en väg att göra det möjligt.

PS : Klockan ar halv 2 och jag maste saga att en sak men det här kommer vara sa sjukt wired och säga.. jag far verkligen anstranga mig nu nar jag skriver pa svenska.. hade gatt fortare att gora det pa engelska bara for att jag ar sa jäkla trött.

My only advice is; take day by day and don't judge too quickly, although there will be times when you just want to go back home, there will be a way to make it fair enough possible.

PEACE OUT PEOPLE. XO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0