Stockholm is a weird place after all.

Är nu framme i stockholm (nehe?) skriver lite sent ute. Jag har till mesta dels sprungit runt på stan och handlat lite. Igår spenderade jag minst en timma på två killar ifrån "green peace" De vägrade inse att jag inte ville bli medlem, de ville ha en bra anledning till varför. Det var ju så enkelt att "bara" skriva på. Det minsta man kunde skänka var 100:- i månaden. Tillslut sa jag, "seriöst, jag lever på mitt studiebidrag som alla andra 17 åringar gör" Då svarade de, Jaha, då har vi en bra anledning till varför du inte kan bli medlem, du måste vara 18.OHYEP.
Anyways. Är hos farmor nu och funderar på att köpa en glass och njuta av looovet!! Kommer hem imorgon igen. P U S S.

S T H L M.

Japp. Bilderna säger mycket. Åker till stockholm imorgon-ons, bara sådär. Kom precis hem efter en lång promenad (långt enligt mig). Träffade på ett mysko, trodde jag skulle dö just då. Nu ska jag fortsätta packa och kanske läsa någon sida i engelska boken, (vilket inte kommer hända) Juste, det är ju påsklov! Har inte sett en ända påsklilja ännu. Sorligt. Som ni ser fyller en av mina bästa vänner 17 på tisdag, Grattis till henne! Skriver igen när jag är i stockholm eller innnan jag åker. Det märks! P U S S.

+ Nu ska jag inte äta något onyttigt så jag håller min form stabil innan jag far till USA, så jag inte rullar hem..
STILL UNSKILLED

Sådär! Nu inviger jag mitt första inlägg på blogg.se. Ska försöka snygga till den lite men
det kommer nog ta ett tag. Jag hade en blogg innan på devote.se (http://saraljungberg.devote.se/) men byter nu dels för att jag vill göra min blogg personlig, på devote såg allas likadana ut, typ. Jag kommer mest inrikta mig på att skriva om mitt USA år som kommer inom kort, men ska dela med mig utav mitt liv utanför det också. Nog om det.

Jag kan berätta att jag har blivit antagen av svenska-AFS, behöver bara bli godkänd av amerikanska AFS men ser ingen bra anledning att inte godkänna mig. heh ;-).Det har varit kämpigt med ansökan men nu är jag klar! Jag fick ett melj häromdagen om att jag ska befinna mig på brännö(ligger i stockholm någon stans?) den 19 juni på ett förberedelse läger, haha pinsamt. Snön är påväg att försvinna och det är lördag!

Sommaren 09. Amanda och jag.RSS 2.0