Friends, lovers or nothing

Min midsommar var kanon! Helgen ut har jag jobbat, badat och varit med Sara. Nu är det en ny vecka och tänkte strax börja städa rummet sen hålla tummarna för att solen sticker fram så jag kan börja jobba på min bränna.

(jaa jag vet, min blogg är svin fjollig, ska ta tag i min design snart)

45 dagar kvar!!


MIDSOMMAR * 25 JUNI

Har inte bloggat på ett tag nu, så ska skriva av mig lite..

i helgen var jag på AFS läger, det var kul! vi var många och det var kul att snacka med folk som också ska iväg. Jag har även hjälp min syster som har flyttat in i en lägenhet uppe i stockholm, så jag har spenderat mycket tid här och ute hos min farmor.

I onsdags träffade jag Julia, en kompis jag har här uppe i sthlm.

I torsdags kl. 09.00 var jag på den amerikanska ambassaden. och AH... höll på att dö. Stog ute i en lång kö i ungefär 1h 30 min, segt som satan. Man fick gå igenom säkerhetskontroller osv. Sen kom man äntligen fram och fick lämna in alla papper, och satan vad varmt det var där inne, svettigt. usch. Köpte mig en pepsi där inne, var det bästa jag har gjort.. Efter en timma ropade de upp mitt namn, snackade med en amerikansk snubbe i typ 3 minuter sen var det klart!

(om någon är nervös inför detta, var inte det)

Nu är jag äntligen hemma och är redo för att fira midsommar!

Puss


getting closer

ibland hatar jag att åka tåg.. satt och svettades hela vägen, plus att nån tog av sig skorna och de lukta as verkligen hela vägen.. Trevligt sällskap hade jag annars med en 80+ gammal tant som inte kunde vara tyst för fem öre.

Nu ska jag packa lite inför morgondagen, aaa vill inte åka egentligen för har ingen aning om vilka som ska dit, känns som det är bara jag. menmen, skit samma!


förresten, min farmor har en katt som springer utanför hennes hus, den är sjukt cp, men de förklarar väll saken eftersom den är vinögd, hahaha. önskade jag kunde ta med den hem!!


STHLM

Nu sticker jag till stockholm!
förberedelseläger + hjälpa sofie med flytt + shoppa + amerikanska ambassaden!

* JUNI

Efter en helgs student firandes åkte jag och tälta igår, blev inte så mycket sömn direkt. Men kul var det, frukost på kondis också. Just nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra ikväll!

På fredag sticker jag till stockholm i en vecka!
Sofie - student 2010 !!

Igår tog min syster studenten!! woho, grattis till henne. Jag har aldrig varit på någon student förut, så detta var första gången. Det såg grymt kul ut och jag vill också ta det nu. På kvällen var det studenfest hos sofies kille, nu är jag hemma och har fått hem min dator!!!! Imorgon blir det kalas här hemma!
BILDBOMB + SOMMARLOV!!!

Här kommer några bilder från de senaste dagarna, nu har jag sommarlov - vilket jag inte har insett ännu. Det är sjukt skönt och nu är det inte alls långt kvar tills jag åker!! Jag kommer fira min stora syster som tar studenten imorgon hela helgen, och sen kommer jag vara i stockholm ganska länge (förberedelseläger + visum grej möte). Jag har inget jobb.. ännu.. men kanske dyker upp, vem vet!


* AJDÖ SP1B

Jag har så enormt mycket bilder som jag vill lägga upp!! Jag håller tummarna för att min dator kommer hem idag, eller att jag löser detta på ett annat sätt.

Igår - Björnes Beach party
Idag - Fixa mig, skolan, skolavslutning - betyg, lämna klassen, Äta ute.

Så, räkna med en bild bomb!

min fina klass.

ALMOST TIME TO SAY GOODBYE..

Har inte skrivit på ett tag - dels för jag inte har så mycket att säga.

Skolan är snart slut. På onsdag är det sista dagen jag har lektioner med min klass och min franska grupp. Önskade jag kunde tagit studenten med dom, får hoppas att min nya klass blir lika bra. Nu sitter jag och käkar en pizza som blir klar på 15 min, hehe. Jag är SJUK, ensam hemma och orkar inte laga mat, så fick bli så.

Såhär kommer mitt visa-kort se ut. woho, söt tjej.


- Förresten, visum ansökan var ganska kul, speciellt frågorna.. typ "are you a terrorist?" om jag kommer göra terrorist attacker eller om jag åker till USA för prostitution.. haha.


RSS 2.0