4 STITCHES...

HEJHEJ!
just nu har jag choir och gor inte speciellt mycket sa tankte skriva lite.
Helgen har varit bra, bara att de gar foooor fort.. I fredags kopte vi det nya huset sa nu ska vi bara renovera det och sen flytta in. och.. ABOUT THAT..
I fredags nar vi borjade jobba sa skulle jag skara av mattan som var pa golvet, och MISSADE... sa jag cutta mig i laret.. jag kunde inte sluta skratta for jag var sa chockad, sa landon och dalton fick bara ut mig och sen akte vi till sjukhuset, jag fick 4 stitches! haha de var ocksa en upplevelse. haha, det sista mina broder sa var - Nanana, it's gonna hurt soooo bad, you're gonna cry like a bitch, haha love them (har lite bilder fran sjukhuset)
I lordags var det volleyboll tunering, spelade inte.. men jag kollade och var dar hela dagen. Sen var jag i det nya huset hela kvallen och traffa lite folk.
I sondags sa var jag hela dagen hos Keri, det ar Paula's kusin, alltsa min vardmammas kusin. Hon ar jattesnall! lanade hennes internet, vi kakade.. drog till world market och gissa vad jag hittade dar.. WASA KNACKEBROD.. och pepparkakor, SVENSKA. WIE!!
Nu ar det en ny vecka - och pa fredag ska jag titta pa amerikansk fotboll - never done that before, sa det ska bli kul!
har ar min skola, hahah den ar sjukt konstig och jag gar fortfarande vilse.. forsta dagen var hemsk, jag var helt lost! men forhoppningsvis lar jag vall mig..
forrsten, jag kanske inte har berattat vad jag har for classes?
haha.. ok.
Jag har:
American history
Adv. Biology
Adv. P.E
LA 4 (senior english, svaraste...inte kul)
Computer apps
Choir
Algebra 1

HAVIN' A GOOD TIME

Hej igen! nu har jag fatt min dator!! antligen! Sa nu kan jag blogga lite da och da i skolan nar jag far tid!
Jag har lite ont om tid just nu(som vanligt) sa hinner inte gora ett brak inlagg, men iaf!
Allt gar som det ska och snart ska vi flytta
jag spelar volleyboll, forsta veckan var 3 timmar varje dag efter skolan.. nu ar det 2 timmar varje dag, sa det ar skont.
Ikvall ska jag + massa andra tjejer dra till wichita och kaka kina mat, sa det blir kul!
key.. ska dra! bloggar strax igen!

<3

SEXY

haha nu far ni nan bild att titta pa.. hahaha, aja har ar jag iaf, har vall inte forandrats nagat?? nej nej. Men har har jag och Celina - tjej fran tyskland computer, haha oki.. got to go innan shepherd ser mig!
KISSES

still alive

NFarlaat jag suger verkligen pa detta, men jag vill fortfarande saga att ja lever och har det jattebra! kanns som jag har massa att beratta, vet inte riktigt vart jag ska borja.. Jag lovar att bloggga ett ordentligt inlagg nar jag far internet! Ha det sa bra sa lange!

HEY

JAG LEVER.... borjat skolan, den ar bra!
maste dra!!
BTW, MATILDA AMANDA OCH ALLA FISAR DAR HEMMA, jag vill prata med er ok!!!

USA!!

HEJ, jag vill bara saga att jag ar framme.. jag har inte internet just nu sa jag kanske inte uppdaterar hela tiden. Usa ar skitcoolt och allt har gatt bra, igar var jag pa en typisk amerikansk fest.. traffade folk fran skolan sa det var kul!

Skriver sa fort jag kan och laggar upp bilder!

imorgon (mandag) borjar jag skolan, hahaha guuud.. !!


SISTA INLÄGGET I SVERIGE

Nu har jag sagt hejdå till alla.. och jag har typ inga tårar kvar.
Nu är klockan 11.30 strax och ska upp om 3 timmar.. Ska försöka sova lite.

MEN VI HÖRS I USA! :D


current city and school

This is for real

Inatt lämnar jag sverige, det är ju sjuuuuuuukt!!

Inte långt kvar....


Jag vet inte hur min bloggning kommer att se ut de första veckorna, pga..
  • jag åker onsdagnatt(imorgon), är framme i kansas, ah torsdag.. det första jag gör är att dra på ett läger.
  • På lördag hämtar min värdfamilj mig och på måndag börjar skolan,hahahah. Jag kommer alltså vara väldigt väldigt stressad, jag hinner knappt andas och liksom ta in att jag är framme och ska vara där i 10 månader.. och ja..
  • En sak till, Min värdfamilj håller just nu på att flyttar. Jag förväntar mig inte att de ska fixa internet på en gång. Men vi får se helt enkelt!
  • och en sak till... Jag tar inte med mig min svenska dator pga, att jag får en dator (mac) på skolan.. tjänar några kilon där+ MEN, det kommer vara jättejobbigt att läsa utan åäö, men vi får se.. Kanske löser det!

    En sånhär kärlek kommer jag få, wiiie!!Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt.. jag är helt tom. Jag är lite nervös, men sån är jag.. jag skjuter upp allting och sen rasar allt i slutändan.  Dvs, jag kommer kissa på mig på landvetter. Min packning går sådär.. jag orkar inte packa, gör det "sen".

Kommer säkert lägga upp inlägg imorgon innan jag åker.
Jag lämnar mitt hem kl.03.00 och mitt flyg går 07.00.

:) Läääängtar!!

 
älskade syster

Idag ska jag hejdå till min syster, jag grät, grät, grät, grät.. och just nu orkar jag inte säga hejdå till alla.. jag vill bara få det överstökat och åka..
Det börjar närma sig och väskan har jag redan plockat fram och lagt saker i.
På onsdag kommer mina kompisar hit och säger hejdå för sista gången.

Nu ska jag äta och spela monopol.. haha, måste få nått annat i huvudet..


AVSKED

Igår hade jag några tjejer hemma hos mig, sa hejdå-vi-ses-om-ett-år till hälften. Vi hade det jättetrevligt och jag tycker om er alla så sjuuukt mycket! Fick jättefina presenter också :) trosor, mysbyxor, bodylotion, ring, dildo och en penis tandborste, hahaha! sjuka vänner jag har!


Just nu, dvs.. (lördag) är jag i hova, imorgon säger jag hejdå till min stora syster.. nejnejnejnej.haha garv.. en PENIS tandborste, hahahaha

och en DILDO... hahahahhaha....

Jag och min nya vän sven ;) haha


GÖTEBORG

Idag har jag varit i göteborg hela dagen med Matilda, amanda och helen.. var kul, men är så sjukt seg just nu. Imorgon är det en vecka kvar tills jag åker, eller.. onsdag natt. Så inatt är det en vecka kvar. På fredag har jag min avskedsfest här hemma!

I tisdags grät jag för första gången - när jag sa hejdå till min famor, det gjorde så ont och just nu orkar jag inte tänka på hur pissigt det kommer kännas att säga hejdå till min familj och vänner..


17 år!!!!

Idag fyller jag 17 :) woooho!!
Har precis varit i laxhall och käkat med familjen osv, nu blir det tårta!

Det är bara 12 dagar kvar!!!!!! guuud..

Har inga roliga bilder just nu..

RSS 2.0