ingenting står över mig

Det är väldigt mycket just nu, eller egentligen kanske för mycket. Jag försöker prestera det där lilla extra men min studiemotivation är på 0. Man kommer hem med huvudvärk efter skolan och det sista man vill är att börja plugga. usch. Snart har jag matteprov och franskaprov..och jag är lika dålig på båda två. hehe. Det är också en massa annat nu innan höstlovet!

Iallafall, jag är en såndär person som alltid ska ha otur under hösten/vintern.. antingen är det lunginflammation eller nått annat skit. Idag var jag på vårdcentralen för hade så otroligt ont i strupen så har nått virus i den nu. HEHE KULT. Men nu är det lite bättre men ska nog chilla ett tag nu eftersom jag åker utomlands på onsdag.. FY FAN VAD GÖTT.

Nu ska jag plugga och krya på mig!


Sommar

VACATION

TJENA.. gud vad tiden går just nu känner jag. När jag öppnade dörren imorse insåg jag att jag var tvungen att ta fram vinter jackan!! Orkar inte att det ska bli kallt redan!

Något som känns så otroligt bra just nu är att jag och min fina vän Sara bokade en resa till Gran Canaria igår!! Åker på höstlovet!

Nu ska jag hem och fixa mig och sen ska jag på inflyttningsfest och imorgon inflyttningsmys. Puss'

Jag och Sara i sommras

LIVE FOR TODAY
ENOUGH SAID

BON IVER


FEELS LIKE I FINALLY GOT SOME MOTIVATION

Jag är helt slut! Veckorna går.. har hunnit med massa! Shopping, fotboll, mariestad häng, vandring på kinnekulle osv. Vi vandrade 1,5 mil.. as svett assu!!! haha.. Denhär veckan kommer vara packad med plugg och träningar. På lördag är det sista fotbollsmatchen, sen är det planerat att göra gympa eller något liknande. Men nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon är det en ny dag.. Puss <3

RSS 2.0