GREAT SUNDAY

Dagen började bra! Skypade med mina bästa vänner + familj.. fick reda pa att jag har fatt jobb! har nu 2 i sommar..vilket kanns kanon!

Danielle ringde mig och fragade mig om jag ville aka och shoppa =] sa det gjorde vi! Hittade ett par shorts, t-shirt, solglasogon, + en scarf.. och ett par springskor!! woho. Fick dom for $64 (450:-) .. Billigt!! gud vad jag älskar usa!

Nar jag kom hem sa var Jag, Dalton och Paula ute i trädgården och jobbade lite. Nu ligger jag i min säng och väntar pa kvallsmat!

flawless.

Kommentarer
Postat av: Rasmus Lindström

Hejsan, hoppas allt är bra idag!Jag har varit inne på din blogg (http://saraljungbergusa.blogg.se) några gånger den senaste tiden och jag måste säga att jag tycker att den är riktigt, riktigt bra.Jag jobbar själv med en sajt som heter Luftgrop (www.luftgrop.se), där man kan söka efter billiga flygbiljetter och snart även hotell och charterresor.Siten är 9 år gammal men jag har precis gjort om mer eller mindre allt.

Jag kommer att lägga upp en rubrik på Luftgrop som heter Våra Bloggvänner. Här kommer våra besökare enkelt kunna hitta riktigt bra resebloggar och jag skulle väldigt gärna vilja att du finns med. I utbyte skulle vi vilja ha en länk hos dig i sidfoten eller i menyn.Det hade varit jätteroligt om vi kunde påbörja ett samarbete, lägg gärna ett mail!Hittar dock inte några kontaktuppgifter till dig, så du kan väl höra av dig.Hälsningar,Rasmus Lindström

Luftgrop.se

2011-04-19 @ 09:47:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0