DUBBELMORAL 2

Välkommen till USA aka dubbelmoral...

Igar har jag varit har i 8 manader. Jag har hamnat i situationer dar jag tanker "hur fan tanker du manniska?" minst 10ggr.

De senaste 5 dagarna har jag sa mycket ilska sa jag vet inte vart jag ska vända mig.. Jag har en klump i bröstet som vill skrika på alla människor som har skapat det här javla problemet och borde egentligen veta battre!!

Ja, jag pratar om att jag inte kan spela fotboll langre.

Jag och min kompis har blivit raporterade till KSHAA (sport regler i kansas) for att vi har spelat fotboll pa en annan skola vilket min skola ansåg vara olagligt.(Anledningen till att jag spelade fotboll pa en skola ar for att min skola inte har fotboll) Jag sa i forra inlagget "Jag vet att vi bröt emot regeln" Det har nu kommit fram att det inte är olagligt(Det finns ingen regel) men sen min skola har ringt och klagat kan vi inte spela mer.. dom anser vi bröt mot en regel som inte enns finns.

Jag vill bara spy sa fort jag tanker pa det. Det är ju precis samma sak som om jag skulle göra något/säga något och sen sätta mig i fängelse när man inte enns bryter emot lagen.. dvs står inte ens i regelboken. Nu kanske det ar inte riktigt samma sak men ser ni min point?

Kanske inte ar sa smart att skriva dethar pa bloggen men just nu bryr jag mig faktiskt inte. Jag behover skriva av mig och jag har egentligen inte enns namnt halften om vad som har hänt.

Herregud vad less jag är pa en person som har sabbat en del utav mitt utbytesstudent år som jag hade sett fram emot.

I mandags efter traningen akte jag, danielle, Jelly, kristen, till Nevi nar hon jobbade pa ett coffeehouse och prata om vad det ar som har hant. Vi har planerat att aka och campa framover vilket kanns bra att vi fortfarande kommer att ses.

I need to get over this även om det känns så forbannat fel....Jag bröt emot en regel som inte ens finns, det ar inte okej.

En bild ifrån prom.. Jag, Jonny och Celina.


Kommentarer
Postat av: ida :)

Hej!

Ledsen för det med fotbollen, förstår hur det måste vara usch... ://

Det finns folk till allt.

Hoppas du har det bra i fortsättningen och jättefin klänning!Kram från sverige! :)

2011-05-06 @ 22:18:10
URL: http://bigcity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0