Frågor?

Jag tankte passa på nu nar jag lamnar tillbaka min dator strax att om ni har frågor osv innan jag aker hem?

Om ni vantar kommer det ta lang tid innan jag svarar.. sa passa pa att fraga nu sa ska jag svara sa bra som mojligt.


Ni kan fraga vad ni vill!


EVERYTHING JUST GOES BY SO DAMN FAST

Sorry for kass uppdatering!

Imorgon ar det 2 manader kvar tills jag aker hem..2 manader? Jag var ju nyss har i 2 manader..
Anyways.. Jag spenderar mina dagar efter skolan pa gymmet pretty much! Igar akte jag till valley center med danielle for att kolla nar casie spelade (en kompis.. spelade indoor soccer med henne) och dom vann! Jag satt med danielle och nick och det spöregnade, hahaha men det var kul att kolla ändå! Imorse hade vi varan senior breakfast.. ; biscuits and gravy and donuts! Haha det ar sa sjukt gott men javlar vad onyttigt det är!

Jag har 10 skoldagar kvar.. 9 imorgon.

Ska sammanfatta allt jag ska gora nu de sista 2 manaderna..(som jag vet)

30 april: Annabelle's Birthday party
6-8 may: camping?
5 may: Celinas föraldar kommer.
10 may: Sista dagen i skolan
14 may: Graduation
21 may: Sedgwick pool opens (yes!!!!!)
22 may: Kansas city (Senior trip - worlds of fun.. typ liseberg)
2 June: Celina åker hem
3 June: Festival i wichita
4: June: New york (berattar mer om det senare)
16 June: Kommer hem ifran New York
28 June: Aker hem.

Mellan 16-28 juni kommer jag antagligen gora nagot med min vardfamilj, men vi far se!

Jag kommer lamna tillbaka min skoldator om cirkus en vecka+nagra dagar.

Nu ska jag dra mig till Celina.. uppdaterar senare!

(Seniors hoops for heart basketball)
WHAT A GREAT SATURDAY

Nu ar det lordag och har haft en kanon dag!! Igar kvall fiskade jag och meri med mina broder och nagra till.. hahaha sjukt kul ;) Imorse akte jag Meri, Danielle till wichita och motte Jelly, Nevi och kate dar vi kakade en typisk amerikansk frukost..Sen runt 12 drog vi till Maize och spelade fotboll! Jag och Danielle var forst de anda tjejerna men sen kom nagra fler och det var kul! Gjorde 2 mål phaha sen sprang jag runt och spanade pa alla killar haha nemen typ ;) Vi spelade typ i 2 timmar och kommer formodligen spela varje lordag :) and also.. Happy easter.. haha ;)
Nu ska jag kolla tv och dricka kaffe.. Later!

Har ar lite bilder fran de senaste dagarna!

Jag danielle Chauncey... phaha (min fd. fotbollstranare.. sjukt rolig.. haha bilden sager mycket)

I JUST WANNA RUN

Hej!
Just nu ar det fredag och vi har ingen skola.. woho! ska strax till gymmet dar jag har varit varje dag nu for jag gor en workout med Danielle, haha :) far se om den fungerar!
Idag kommer meri!!! yay har saknat henne! hon stannar en natt. Imorgon ska jag ivag och sparka lite fotboll vilket ska bli kul!
Maste kila men vi hors senare!
/ Sara
Meri! <3

GREAT SUNDAY

Dagen började bra! Skypade med mina bästa vänner + familj.. fick reda pa att jag har fatt jobb! har nu 2 i sommar..vilket kanns kanon!

Danielle ringde mig och fragade mig om jag ville aka och shoppa =] sa det gjorde vi! Hittade ett par shorts, t-shirt, solglasogon, + en scarf.. och ett par springskor!! woho. Fick dom for $64 (450:-) .. Billigt!! gud vad jag älskar usa!

Nar jag kom hem sa var Jag, Dalton och Paula ute i trädgården och jobbade lite. Nu ligger jag i min säng och väntar pa kvallsmat!

flawless.

I'M NOT PERFECT

Jag tankte jag skulle saga en sak innan jag gar och lagger mig.

Idag nar jag traffade min organsisation gick en tjej upp och pratade om sin vardfamilj och skulle saga vad hon var thankful for etc. Hon borjar med att saga "I'm not perfect, and they are not perfect.. but we found a way to make it possible" vilket inspirerade mig valdigt mycket.

Att komma till en helt ny familj och bo med i ett helt år är valdigt lärorikt, både negativt och positivt.  Jag har lärt mig sa otroligt mycket om mig själv under denna tid jag har bott med en ny familj med helt olika vanor än vad jag är van vid. Jo jag vet it's a part of the deal men liksom....Det jag vill säga är att(mest till dom som åker nu till sommaren, om någon läser) att det alltid inte kommer vara 100% perfekt. Man far anpassa sig och gora det bästa utav situationen. Det kommer vara blandade känslor under året.. eller så har det varit för mig. Det är vanligt att man tjafsar pga kulturkrockar och åsiker.. men somsagt; Jag är inte perfekt, och min familj är inte perfekt.. men vi har hittat en väg att göra det möjligt.

PS : Klockan ar halv 2 och jag maste saga att en sak men det här kommer vara sa sjukt wired och säga.. jag far verkligen anstranga mig nu nar jag skriver pa svenska.. hade gatt fortare att gora det pa engelska bara for att jag ar sa jäkla trött.

My only advice is; take day by day and don't judge too quickly, although there will be times when you just want to go back home, there will be a way to make it fair enough possible.

PEACE OUT PEOPLE. XO

Mead's Corner

YO YO.

Great weekend so far! I fredags efter skolan kom Bonnie (min coordinator) och hämtade mig. Jag spenderade hela fredagen med henne. Vi kakade pa en resturang där de lagade maten framfor en och holy cow va gött det var. Hahaha alltsa hon ar sa himla rolig även om hon ar typ.. 65-70? Hahah anyways jag sov over hos henne och hennes man.. nu lät de som jag sov imellan dom haha men jag fick ett sött litet rum :)

Pa morgonen traffade jag min organisation.. vi kakade frukost.. och YUM vad gott det var!! Sen skulle alla presentera var och ens appriciation gift.. Jag hade gjort ett kort till min värd mamma som jag skrev lite saker i. Jag fick gå upp och ha ett litet random speech framför 60 pers.. haha men jag lever ;)

Just nu ar klockan snart 1 pa natten.. har varit i wichita hela kvallen med Danielle och Jelly. Jag skrev min coach Jelly först men hon är inte det langre sa far kalla henne Jelly nu. Vi akte pa en circus.. haha den var sjukt lang!! tog nastan 3 och en halv timma.. blah men det var kul! sen drog vi till Mead's corner.. vilket ar typ som ett coffee place :) vilket börjar bli ett utav mina favorit stallen.

Min fotbollstranare skickade sms till mig och sa att jag kunde komma och spela fotboll pa lordag med massa manniskor for fun, men vi kommer anvanda maize south's field :)))) YESSS!!! jag blev sa himla glad nar jag läste smset!!

Jag fick lite angest idag nar det var varmt ute och vi satt i bilen i wichita och det kandes precis som den tiden nar jag kom. Katy perry - Teenage dream spelades. Vilket var den forsta sangen jag horde nar jag satte mig i bilen med min amerikanska familj. Jag lämnar mitt andra hem och 2 månader.. jag kom ju nyss?

Mead's corner hade typ en Ipad dar man fick ta kort och sen hamnade det pa deras fan page pa facebook.. hahah sjukt ful men skit samma ;)THE SHOW GOES ON

Hej.

Sorry for att de tva senaste inlaggen har varit negativa. Just nu ar det torsdag och klockan ar 4:17 PM. Kanns ovanligt att vara hemma vid denhär tiden..but, I better get used to it..De varnade for att det skulle bli tornados, far se dock hur det blir haha.

Just nu sitter jag och jobbar med ett college papper som ar due imorgon. Bah.. Menmen, men hinner nog bli klar ikväll.

Imorse var jag ute och sprang med celina..skönt! Vill egentligen ut och springa om en timma men får se om jag kan pga. vädret.

Vi är ocksa klara med katten!!! YES.. FINALLY! Jag kan inte enns beskriva lukten!!

En sak till.. Jag har 26 dagar kvar i skolan. 18 riktiga skoldagar. Usch, tiden går sa fort!!
Jag kommer lämna tillbaka min dator till skolan om kanske 2-3 veckor och da kommer jag inte ha nagon dator i maj eller Juni. Thank god att jag har facebook på min mobil, haha..

Här kommer lite prom bilder.. Prom var awesome!! After prom tyckte jag inte var sa kul.. segt att komma hem 5-6 på morgonen dock.
DUBBELMORAL 2

Välkommen till USA aka dubbelmoral...

Igar har jag varit har i 8 manader. Jag har hamnat i situationer dar jag tanker "hur fan tanker du manniska?" minst 10ggr.

De senaste 5 dagarna har jag sa mycket ilska sa jag vet inte vart jag ska vända mig.. Jag har en klump i bröstet som vill skrika på alla människor som har skapat det här javla problemet och borde egentligen veta battre!!

Ja, jag pratar om att jag inte kan spela fotboll langre.

Jag och min kompis har blivit raporterade till KSHAA (sport regler i kansas) for att vi har spelat fotboll pa en annan skola vilket min skola ansåg vara olagligt.(Anledningen till att jag spelade fotboll pa en skola ar for att min skola inte har fotboll) Jag sa i forra inlagget "Jag vet att vi bröt emot regeln" Det har nu kommit fram att det inte är olagligt(Det finns ingen regel) men sen min skola har ringt och klagat kan vi inte spela mer.. dom anser vi bröt mot en regel som inte enns finns.

Jag vill bara spy sa fort jag tanker pa det. Det är ju precis samma sak som om jag skulle göra något/säga något och sen sätta mig i fängelse när man inte enns bryter emot lagen.. dvs står inte ens i regelboken. Nu kanske det ar inte riktigt samma sak men ser ni min point?

Kanske inte ar sa smart att skriva dethar pa bloggen men just nu bryr jag mig faktiskt inte. Jag behover skriva av mig och jag har egentligen inte enns namnt halften om vad som har hänt.

Herregud vad less jag är pa en person som har sabbat en del utav mitt utbytesstudent år som jag hade sett fram emot.

I mandags efter traningen akte jag, danielle, Jelly, kristen, till Nevi nar hon jobbade pa ett coffeehouse och prata om vad det ar som har hant. Vi har planerat att aka och campa framover vilket kanns bra att vi fortfarande kommer att ses.

I need to get over this även om det känns så forbannat fel....Jag bröt emot en regel som inte ens finns, det ar inte okej.

En bild ifrån prom.. Jag, Jonny och Celina.


IT WENT FROM BAD TO WORSE

I fredags fick jag reda på att jag inte kan spela fotboll längre. Jag ar sa himla arg och ledsen.. varfor maste folk forstora och framforallt ljuga? Jag vet att vi bröt emot reglerna men jag trodde inte det skulle gå såhär långt. Jag orkar inte ga in pa detaljer om vad det ar som har hänt men ska åka till traningen idag och säga hejdå..Ska senare moffa choklad med tränaren (som också fyller år idag) och danielle for att sörja....."It went from bad to worse" och det gjorde det verkligen. Har haft kontakt med tränarna under hela helgen vilket känns skönt!! Jag vet att det bara är fotboll, men det har också skapats vänskap och minnen för livet och allt jag kommer vilja göra på dagarna efter skolan är att åka och träna fotboll och jag som har sett fram emot säsongen och alla matcher. Jag hann ju bara spela 2 matcher...fan också :(

Prom var i helgen också.. bilder kommer strax.PUT MY MIDDLE FINGER UP

Hey guys!

So I thought I would write in English since Celina(i know you are reading this!) would really appreciate it. Haha!!

Tuesday, we had our first soccer game and it went really well!! We won by 2-0 and i scored the first goal! I play mid center and yeah I think I did a pretty good since I haven't played soccer for like 2 years. I could have done 2 goals but I passed it to my friend because i knew that she wanted to score.. but yeah she missed it.. haha but yeah it was fun! During the game the ref came up to me and said " I like your intensity but you have to keep your words down and stop calling people bad words" and I was like hahah whooot?? I didn't say anything (well maybe in swedish) but then he came back and said he went to the wrong girl.. haha i thought that was kinda funny.

Yesterday right after school I went to Wichita with a friend.. we went to look for some jewelries for prom! I also found a pair of sunglasses.. YO! We also went to a bookstore/coffe shop to meet Elli and her cousin. At 7 we went to church (woho starting to really get into that) haha jk but.. There's a big difference between a swedish church and an american church. There were so many people!! There were bands and a lot of cool stuff!

Today is thursday and I went running this morning with celina.. felt really good! We have a game at 4:30pm and I'm sooo pumped!! haha although we are going to loose =) haha (we are playing against a really good team)

And yeah I've been here for almost 8 months and yeah.. I guess my english has improved, however, It's not even close to perfect. Hahaa I guess it's pretty basic..

This weekend is going to be awesome!! I'm really looking forward to Prom and After Prom!! I got my dress yesterday! Now I just need to get a spray tan because I'm sooo white!! hahah

I have Biology in 10 minutes.. time to dissect the cat again. Ew.. I'm really getting sick of it, especially the SMELL!!. Can you imagine the smell of a dead cat that has been in the classroom for like 2 weeks..??

Picture of Danielle and I.. haha I know I look like a retard...and our uniforms are soo ugly!! we are getting new ones next week.. thank god.


TIME WILL FLY BY

Hejhej! Dagarna rullar på.. fotbollsträning, läxor, sova osv.. haha. I fredags pa traningen gick vi igenom frisparkar, hörnor etc vilket jag kommer att ta + en tjej till. Det gick bra :) Pa kvallen var jag sa trott sa jag gick och la mig tidigt.. I lordags vaknade jag runt 10 och gick ut och sprang.. det var underbart vader ute!! typ 24 sa jag satt med datorn ute och gjorde lite läxor osv.

Idag (sondag) gick jag upp tidigt for jag skulle gora nagot nytt..att ga till kyrkan har i usa. Har inte gjort det forut och jag blev chockad nar jag kom dit. Det var starbucks inne i kyrkan (not kidding) och jag kollade in lite snabbt och det var 3 stora flatscreens och det sag ut som en bio.. haha jag typ ?????? Jag fixade lite kaffe sen gick vi in och da borjade dom med att spela lite latar live.. var vall typ en kristet band eller natt men det var bra. Alla typ dunka järnet och folk framfor mig var typ helt inne i det, haha... Sen kom prästen. Kom in med en liten slapp skjorta och jag tanke haha ok vad ar det har nu da? Trodde man var tvungen att ha pa sig präst kläder men nehepp. I borjan var det ganska lugnt och han drog lite skamt..men efter ett tag borjade han ga in pa djupa grejjer som typ reflekterar till dagens samhalle. Mycket om att det är okej att be gud om hjälp för gud har känt smärta sjalv nar han spikades upp pa korset... folk borja lixsom skrika "WE LOVE OUR LORD" blablabla. Jag kände att det var inte awkward att sitta dar inne bland alla men det var anda okej och nu har jag gjort det!

Efter det käkade vi lunch pa Panera (yum) med Mormorn och min värdmamma. Jag var tvungen att fixa saker infor prom dvs (Skor, smink etc) Nar jag skulle ga till butiken dar min klanning ar sa ska det ju alltid krångla....... eller det var inte farligt men nar jag ringde och bestallde sa dom "Kom in whenever sa kan vi kolla hur mycket vi maste fixa" Okej, sa jag kommer idag och dom bara eeh?? alltsa vi fixar inget du maste fixa det privat och jag typ F***!! Men dom hade en tjej som jobbade ibland for buktien och egentligen sa maste man fixa en appointment privat och hade tur att jag kunde komma hem till henne direkt.....vill inte enns tänka på hur stressad jag hade varit om jag inte hade haft tur. Det fick iallafall bra och jag far klanningen pa onsdag!! :)

Nu sitter jag i min säng och skriver och blev precis klar med engelska uppgiften.. skönt!! Imorgon ska jag formodligen borja springa innan skolan :) Pa tisdag ar det varan forsta fotbolls match!! woho!!

Du som frågade, Converse kostar $40 har i usa vilket ar runt: 300:-

/ Sara


look what i got!!! getting closer :)))RSS 2.0